Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Veske GP Bundle small

MindShift Gear Veske GP Bundle small

1017709
299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Beskytt ditt GoPro-utstyr
MindShift GP-serien er utformet for å passe ditt GoPro-utstyr med kamera og tillbehør. I dette kittet inngår følgende vesker:

  • GP 2 Kit Case
  • GP Cables and Power

Veskene er lette og har en fleksibel design så du kan få plass til dem i en ryggsekk, skulderveske eller til og med i lommen.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.