Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Smart Triggering

Miops Smart Triggering

1029652
2 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Miops Smart Triggering

Smart kamera-trigger som med sin innebygde sensor reagerer på lys, lyd og når en laserstråle blir brutt.

Fordeler:

 • Stilles inn via en app
 • Tydelig interface
 • Reagerer på lys, lys eller laser
 • Timelapse og HDR-modus
   

Enkel å stille inn

Miops smart kan både brukes trådløst via smarttelefonen, eller i "stand alone"-modus. Når den brukes med telefonen får du tilgang til noen fler funksjoner, og muligheten til å stille inn disse trådløst.

Lyssensor

Miops smart kan stilles inn til å reagere på lys, perfekt for fotografering av lyn, fyrverkeri og lignende. Du kan enkelt sette inn en terskel for følsomheten. For best resultat bør manuell fokus brukes.

Lydsensor

Miops smart reagerar på plutselige lyder som eksploderende ballonger eller glass som knuser. Sammen med muligheten til å utløse studioblitzer kan man skape interessante eksponeringer.

Lasersensor

Denne innstillingen krever en laserenhet som kjøpes separat. Du setter laserstrålen mot lyssensoren på MIOPS, som deretter tar bildet når strålen brytes. Det går også an å anvende en standard laserpeker. Dette er en smidig løsning om kameraet skal utløses av noe som når du ikke er i nærheten.

Timelapse och HDR

Med en programmerbar intervallsinstilling kan du lage timelapses. Du kan angi intervaller, varighet av eksponering og antall bilder som skal fotograferes. Hvis du bruker BULB-modusen på kameraet ditt kan du angi hvor lang eksponeringstiden skal være. MIOPS tåler eksponeringstider opp til en time. I HDR-modus tar MIOPS opptil 5 bilder med forskjellige eksponderinger som du senere kombinerer i en HDR-programvare (ikke inkludert)

Kabel og mer information

MIOPS leveres uten kabel til kameraet. Du finner rett kabel til ditt kamera under "passende tilbehør". Ønsker du mer informasjon om MIOPS så finnes det en detaljert manual her

Leveres med:

 • MIOPS Trigger
 • Oppladbart batteri
 • USB-kabel
 • Blitz kabel  / PC sync
   
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.