Neumann U 87 Ai Studio Set
Neumann U 87 Ai Studio Set
Neumann U 87 Ai Studio Set
Neumann U 87 Ai Studio Set
Neumann U 87 Ai Studio Set
Neumann U 87 Ai Studio Set
Neumann U 87 Ai Studio Set
Neumann U 87 Ai Studio Set
Artikkelnummer: 1053099

Neumann U 87 Ai Studio Set

Stormembranmikrofon med valgbar opptakskarakter

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Legendarisk kondensatormikrofon
 • Velg mellom kardioid, round-up eller figur-8
 • XLR-tilkobling
34 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Neumann U 87 Ai er trolig den mest kjente og mest brukte studiomikrofonen på verdensbasis, som kom så tidlig som i 1967. Dens jevne og raffinerte lyd er like ikonisk som den elegante designen. Stor membran, tre valgbare lydopptaksmønstre som lar deg tilpasse mikrofonen til dine ønsker og situasjon, høypassfilter og lav egenstøy gjør U 87 Ai til en sann legende. Dette studiosettet inkluderer en støtdempende mikrofonholder for å sikre best mulig lyd for tale og sang.

Fordeler

 • Verdens mest kjente studiomikrofon
 • Kondensatormikrofon med stor membran
 • XLR-tilkobling med fantomstrømforsyning
 • Klassisk lyd med balansert frekvensrespons
 • Tre polare mønstre: omni, cardioid, figur-8
 • Utskiftbart høypassfilter
 • Svært lav egenstøy

Høy kvalitet i over 50 år

U 87 Ai fra tyske Neumann er en sann legende blant mikrofoner. Den ble introdusert i 1967 og har formet lyden av utallige hits de siste 50 årene. U 87 Ai er en stor diafragmamikrofon av kondensatortype med XLR-tilkobling. Den avsmalnende kroppen og den ikoniske grillkapseldesignen har kommet nær en standard for hvordan studiomikrofoner fortsatt ser ut i dag. Det samme gjelder lyden: U 87 Ai representerer studiokvalitet og setter standarden for hva andre mikrofoner måles mot.

Teknisk sett har formelen for U 87 Ai vært uendret i flere tiår. Mikrofonen bruker samme kondensatorkapsel med doble membraner som forgjengeren, den ikke minst legendariske U 67 fra tidlig på 1960-tallet. Resultatet er en studiomikrofon med uovertruffen klarhet. Dens naturlige lyd og unike mellomtonetilstedeværelse gjør U 87 Ai til den ultimate stemmemikrofonen, hyllet av sangere og ingeniører, så vel som det fremste valget for talesammenhenger, som voice over, dubbing og lydbøker.

Valgbart lydopptaksmønster

Ulike situasjoner og opptak krever ulike typer lydopptak. Neumann U 87 Ai har en bryter hvor du kan velge mellom tre ulike polarmønstre; cardoid (nyre), omni (roundup) og figur-8 (åtte). Slik kan du bruke mikrofonen både til stemmeopptak og til kor, og fra akustisk gitar til trommer. På grunn av sin solide bassrespons og utmerkede mellomtonedetaljer, sees den ofte foran bass og gitarer. For klassiske innspillinger brukes ofte U 87 Ai som spotmikrofon for solister, f.eks. cello.

Leveres med

 • Neumann U 87 Ai studiomikrofon
 • Støtmontert mikrofonholder

Leveres i treboks

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen