Neumann TLM 103 Studio Set
Neumann TLM 103 Studio Set
Neumann TLM 103 Studio Set
Neumann TLM 103 Studio Set
Neumann TLM 103 Studio Set
Neumann TLM 103 Studio Set
Neumann TLM 103 Studio Set
Neumann TLM 103 Studio Set
Artikkelnummer: 320072

Neumann TLM 103 Studio Set

Tidløs studiomikrofon med stor membran og lav egenstøy

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Studiomikrofon med shockmount inkludert
  • Kardoide lydopptak
  • 138 dB maksimal SPL

Velg variant

10 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

TLM 103 har raskt blitt en av de største suksessene i Neumanns historie. Dens rene, klare lyd er en moderne oppdatering av den klassiske U87. TLM 103 er en kondensatormikrofon med en mild "presence boost" for en fantastisk direkte lyd med fantastisk definisjon og ultralav støy. Studiomikrofonen kommer med en gummibåndhengt mikrofonholder som minimerer interferens.

Fordeler

  • Stormembranmikrofon med kardoidekarakter
  • Støtdempende mikrofonholder
  • Basert på Neumanns klassiske mikrofon U87
  • Maksimal SPL på 138 dB
  • Lav selvstøy

Klassisk fra starten

Ren og klar lyd takket være et fantastisk design. Neumann TLM 103 er en transformatorløs mikrofon som har en elektronisk krets i stedet for en tradisjonell utgangstransformator. Denne innovative designen sikrer utmerket repulsion og forhindrer interferens som vanligvis påvirker den balanserte lyden. TLM 103-mikrofonen kan håndtere lydtrykknivåer på opptil 138 dB uten forvrengning og leverer et dynamisk område på 132 dB (A-vektet).

TLM 103 ble introdusert i 1997 som et rimelig alternativ til ærverdige U 87 og ble en klassiker allerede da den ble sluppet på markedet. I dag definerer TLM 103 standarden som moderne studiomikrofoner måles etter. Mikrofonen passer perfekt i alle typer studioopptak og leverer virkelig profesjonell lyd fra mesterne i Berlin. Den klassiske koniske grilldesignen gir TLM 103 et særegent Neumann-utseende.

Neumann TLM 103 Studiosett studiomikrofon

Leveres med

  • Neumann TLM 103 mikrofon
  • Neumann EA1 metall-shockmount med gummibåndoppheng
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.