Kampanje

AF-P Nikkor 70-300mm f/4,5-5,6E ED VR

Nikon AF-P Nikkor 70-300mm f/4,5-5,6E ED VR

1035377
 • Smidig telezoom til Nikon FX-kameraer
 • Bildestabilisator motvirker kamerarystelser
 • AF-P motor for rask og stille autofokus
6 440 NOK6 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Nikon winter instant saveSpar 550,-

Nå får du rabatt på kameraer og objektiver fra Nikon. Kampanjen gjelder t.o.m. 10/1 - 2021.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

AF-P Nikkor 70-300mm f/4,5-5,6E ED VR
UV-filter L395 SMC 67 mm
Pusseklut Photo Microklear Cloth
7 138 NOK7 688 NOK
AF-P Nikkor 70-300mm f/4,5-5,6E ED VR
Close-Up Lens Kit
UV-filter Pro Nano HUC 67 mm
9 438 NOK9 988 NOK

Allsidig telezoom med værtetting og rask autofokus

Nikon 70-300mm f/4,5-5,6 E ED VR er en allsidig telezoom med rask autofokus og smidig håndtering. Med en AF-P motor får du en svært rask autofokus, og objektivet har flere egenskaper fra større teleobjektiv.

Fordeler:

 • Allsidig telezoom
 • Rask autofokus med AF-P
 • Effektiv bildestabilisering med Sport VR-modus
 • Elektromagnetisk blender
 • Værtett
 • Bra nærgrense

Allsidig telezoom

Brennvidden 70-300mm egner seg utmerket til sport, dyr, natur men også for enkelte typer portrett og landskapsfotografering med snevrere utsnitt. På et kamera med DX-sensor tilsvarer objektivet 105-450mm.

Rask autofokus med AF-P

Takket være en pulsmotor blir autofokusen svært rask og veldig stille. Dette gir en fordel i fotografering der motivene beveger seg mye og autofokusen må rekke å følge med, men også for de som filmer er det godt med en stille autofokus som ikke genrerer forstyrrende lyd i filmen. Objektivet har også M/A og A/M-modus. I M/A-modus er fokuseringen automatisk, med mulighet til å raskt koble inn den manuelle fokusen ved og helt enkelt begynne bruke den manuelle fokusringen. A/M-fokusmodus er mindre følsomt for å forhindre utilsiktet bytte til manuell-modus.

Effektiv bildestabilisering

Nikon AF-P 70-300mm f/4,5-5,6E ED VR har en effektiv, stille og rask bildestabilisering med en spesiell Sport VR-modus som er populær blant fotografer som tar actionbilder. Det gjør at du enklere kan følge motiv som beveger seg raskt og uforutsigbart.

Elektromagnetisk blender

Den elektromagnetiske blenderen gjør at 70-300mm f/4,5-5,6E ED VR klarer dagens raske seriebildetagninger med en mer konsekvent eksponering, samt at blenderen kan justeres under filming.

Værtettet

For å kunne være med på eventyr er objektivet værtett for å stå imot fukt, støv og regn.

Bra nærgrense

Objektivet har en bra nærgrense på kun 1,2m gjennom hele zoomområdet.

Leveres med:

 • Solnbender HB-82
 • Fremre objektivdeksel LC-67
 • Bakre objektivdeksel LF-4
 • Myk transportpose CL-1022

[TEXT1022418025]

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.