AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR

Nikon AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR

312447
 • Allsidig vidvinkelzoom med bildestabilisering
 • Filtergjenge lar deg montere ND-filter, CPL-filter eller filtersystem
 • Relativt lav vekt gjør objektivet egnet for reiser
11 998 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Objektivdekselholder m/strikk
12 156 NOK
AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR
Fremre objektivdeksel Snap-On 77 mm
Rengjøringspenn Original White
12 276 NOK

Nikkor-objektiv med ekstrem vidvinkelzoom, konstruert for bruk sammen med Nikons SLR-kameraer med FX-format. Objektivet er en vidvinkel med vibrasjonsredusering. Det leverer fantastisk stabile bilder til både sensor og søker. Den overlegne optiske konstruksjonen gir superb prestasjon med fantastisk oppløsning og kontrast under ulike forhold. Dette rimelige og allsidige objektivet kan du ta med deg over alt, og det er et suverent alternativ for alle fotografer som er opptatt av budsjett. Objektivet er konstruert med et solid skall av magnesium, og har gummiforseglet objektivfeste.

Fordeler

 • Bildestabilisering
 • Vidvinkelzoom
 • Rettegnende
 • 77mm filtergjenge for sirkulære og firkantsfilter

Rettegnende vidvinkelzoom med bildestabilisering

Nikon AF-S 16-35mm f/4G ED VR er en rettegnende vidvinkelzoom for Nikons FX-kameraer. Den brede bildevinkelen gjør at objektivet passer utmerket til landskap, arkitektur, interiør og andre situasjoner som krever en bred bildevinkel med rette kanter. Bildestabiliseringen gjør at objektivet også passer utmerket for videofilming, da den korte brennvidden og stabiliseringen gir deg følsomme og stabile filmer. Selvfølgelig hjelper autofokusen og VR til ved stillbildefotografering gjennom rask autofokus og muligheten for lenger lukkertider når du fotograferer håndholdt.

Leveres med:

 • Fremre objektivdeksel LC-77
 • Bakre objektivdeksel LF-1
 • Solblender med bajonettfatning HB-23
 • Fleksibelt objektivfutteral CL-1120

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.