Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR

Nikon AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR

312447
 • Allsidig vidvinkelzoom med bildestabilisering
 • Filtergjenge lar deg montere ND-filter, CPL-filter eller filtersystem
 • Relativt lav vekt gjør objektivet egnet for reiser
12 989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Objektivdekselholder m/strikk
13 127 NOK
AF-S Nikkor 16-35mm f/4G ED VR
Rengjøringspenn Original White
Fremre objektivdeksel Snap-On 77 mm
13 267 NOK

Nikon AF-S 16-35mm f/4G ED VR

Nikkor-objektiv med ekstrem vidvinkelzoom, konstruert for bruk sammen med Nikons SLR-kameraer med FX-format. Objektivet er en vidvinkel med vibrasjonsredusering. Det leverer fantastisk stabile bilder til både sensor og søker. Den overlegne optiske konstruksjonen gir superb prestasjon med fantastisk oppløsning og kontrast under ulike forhold. Dette rimelige og allsidige objektivet kan du ta med deg over alt, og det er et suverent alternativ for alle fotografer som er opptatt av budsjett. Objektivet er konstruert med et solid skall av magnesium, og har gummiforseglet objektivfeste.

Fordeler

 • Bildestabilisering
 • Vidvinkelzoom
 • Rettegnende
 • 77mm filtergjenge for sirkulære og firkantsfilter

Rettegnende vidvinkelzoom med bildestabilisering

Nikon AF-S 16-35mm f/4G ED VR er en rettegnende vidvinkelzoom for Nikons FX-kameraer. Den brede bildevinkelen gjør at objektivet passer utmerket til landskap, arkitektur, interiør og andre situasjoner som krever en bred bildevinkel med rette kanter. Bildestabiliseringen gjør at objektivet også passer utmerket for videofilming, da den korte brennvidden og stabiliseringen gir deg følsomme og stabile filmer. Selvfølgelig hjelper autofokusen og VR til ved stillbildefotografering gjennom rask autofokus og muligheten for lenger lukkertider når du fotograferer håndholdt.

Leveres med:

 • Fremre objektivdeksel LC-77
 • Bakre objektivdeksel LF-1
 • Solblender med bajonettfatning HB-23
 • Fleksibelt objektivfutteral CL-1120

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.