Nikon AF-S Nikkor 35mm f/1,8G ED
Artikkelnummer: 1009437

Nikon AF-S Nikkor 35mm f/1,8G ED

AF-S Nikkor 35mm f/1,8G ED

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Smidig optikk med lav vekt og liten størrelse
  • Tilpasset for Nikon FX-kameraer
  • Høy lysstyrke
6 987 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nikon 35mm F1.8G ED AF-S
Kompakt og lyssterk vidvinkel for fullformat. Kombinasjonen av god lysstyrke F1.8 og den klassiske brennvidden 35mm gjør dette objektivet ideelt til dokumentar, landskap, miljøportretter og gatefotografering, kort fortalt et perfekt hverdagsobjektiv.

  • Allsidig brennvidde på 35mm (52.5mm på DX)
  • God lysstyrke F1.8 gir lyst søkerbilde og utvider bruksområdet
  • Kun 305g, dette er et objektiv som alltid kan bli med

Brennvidden på 35 mm gir bilder med et tidløst preg, mens den store lysstyrken på F1.8 gir en flott kombinasjon av skarphet og tiltalende bokeh i svakt lys. Objektivet er utviklet spesielt med tanke på høyoppløselige sensorer. Et lite og hendig objektiv som det alltid er greit å ta med seg.

Medfølgende tilbehør:
Objektivpose CL-0915, Solblender HB-70, front- og bakdeksel

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.