AF-S Nikkor 58mm f/1.4G

Nikon AF-S Nikkor 58mm f/1.4G

1007825
  • Spesielt utviklet for vakker bakgrunnsuskarphet
  • Høy lysstyrke for fotografering i svakt lys og med liten dybdeskarphet
  • Stille og rask autofokus
17 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

AF-S Nikkor 58mm f/1.4G
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Objektivdekselholder m/strikk
18 148 NOK
AF-S Nikkor 58mm f/1.4G
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
19 938 NOK20 588 NOK

Nikon 58mm F1.8G AF-S
Utmerket oppløsning, vakker bokeh og uslåelig ytelse gjør objektivet godt egnet for fotografer som ønsker å ta kvalitetsbilder i dårlig lys og bilder med unike uttrykk. Dette objektivet er designet for å gi et særegent uttrykk med naturlig fargegjengivelse og en meget tiltalende bokeh, perfekt til portrett- og bryllupsfotografering.

  • Nikons beste glass med Nano Crystal Coating, Super Integrated Coating og 2 afæriske linseelementer gir rene bilder med enestående klarhet og minimalt med optiske feil
  • En stor 9-bladers blenderåpning gir en silkemyk og naturlig bokeh
  • Rask og stille autofokus med manuell overstyring

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.