Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Batterigrep MB-D12

Nikon Batterigrep MB-D12

320654
4 299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Batterigrep MB-D12
Kamerabatteri Extreme HLX-EL15HP tilsvarer Nikon
Batterilader Procube 2 Twin Charger til Nikon
5 997 NOK
Batterigrep MB-D12
Kamerabatteri EN-EL15B
Lader Nikon HLX-EL15HP Extreme Power kit
6 047 NOK
Med Multi-Power-batteripakke MB-D12 Øker opptaksfrekvensen til 6 bilder per sekund*, og du får lengre brukstid med batterier. Den er ergonomisk utformet for bedre grep med kameraet i loddrett stilling og drives av åtte AA-standardbatterier eller et bestemt Nikon-batteri (for kompatibilitet, se Relaterte produkter nedenfor). Den har funksjoner som alternativ utløser, multivelger og AF-startknapp for bruk med kameraet i loddrett stilling, og egne hoved- og underkommandohjul. Ved å bruke BL-5 Batterideksel til MB-D12 kan man bruke et EN-EL18-batteri for utvidet strømkapasitet. NB: EN-EL18 krever egen lader: MH-26.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.