Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Batterigrep MB-D14

Nikon Batterigrep MB-D14

1000294
2 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Batterigrep MB-D14
Kamerabatteri EN-EL15B
Lader Nikon HLX-EL15HP Extreme Power kit
4 747 NOK
Batterigrep MB-D14
Kamerabatteri Extreme HLX-EL15HP tilsvarer Nikon
Batterilader Procube 2 Twin Charger til Nikon
4 697 NOK
Multi-Power batterigrep MB-D14 forlenger batteriets brukstid og gjør det mer behagelig å bruke kameraet i høydeformat (portrett). Batterigrepet har funksjoner som alternativ utløserknapp, multivelger og AF-startknapp for fotografering i høydeformat, samt sekundære hoved- og underkommandohjul. Det bruker seks vanlige AA-batterier eller et Nikon litium-ion-batteri.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.