Nikon Blitsslave Kontroller SU-800

Nikon Blitsslave Kontroller SU-800

Blitsslave Kontroller SU-800

11677
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
3 499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Med det store og lettleste LCD-panelet er det enkelt å styre flere blitser i Creative Lighting System. SU-800 gjør det unødvendig med ledninger og separate blitslysmålere for å få riktig eksponering under alle forhold - her går det helt automatisk. SU-800 kan styre et hvilket som helst antall i-TTL-blitser for Creative Lighting System, som SB-800, SB-600 og SB-R200, en slaveblits beregnet spesielt på nærfotografering. Dette åpner for nye muligheter, både inne og ute. 1. Kontrollenhet for Nikon Creative Lighting System 2. Ettgreps skifte mellom nærbilde- og kommandofunksjon 3. Styrer grupper med SB-800, SB-600 og SB-R200 blitser 4. Innebygget fokuseringslys 5. Bruk kabelsett SC-30 (ekstrautstyr) for kameraer uten i-TTL 6. Stor og oversiktlig LCD-skjerm OBS! Bruker 1 stk. CR123A-batteri, ikke inkludert.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.