-25%

ND-filter ND8 for Mavic 2 Pro

NiSi ND-filter ND8 for Mavic 2 Pro

1041973
269 NOK359 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

NiSi ND-filter ND8 for Mavic 2 Pro

ND filter til DJI Mavic 2 Pro som kun veier 1,5g og som er produsert i optisk glass av høy kvalitet. NiSis filter er fri for fargestikk og behandlet med Nano-coatingg som gjør den lett å rengjøre og vannavstøtende. Disse filterene er tilpasset for DJI Mavic 2 Pro, og klarer startkalibreringen av kameraet.

Fordeler

  • Reduserer lysinnslippet
  • Nanocoating
  • Ekstremt lette

[TEXT1020535591]

Leveres med

  • NiSi ND-filter ND8 for Mavic 2 Pro
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.