02.11.2023

Canon lanserer tre nye objektiver

Canon har i dag lansert tre nye spennende objektiver. Canon RF 200-800 mm f/6,3-9 IS USM tilbyr en ekstrem zoom som tar fotografering av fjerne motiver til nye høyder. Canon RF-S 10-18mm f/4,5-6,3 IS STM er en lett ultravidvinkelzoom for APS-C-kameraer, perfekt for reiser, landskapsfoto og vlogging. Canon RF 24-105mm f/2,8L IS USM Z er utstyrt med konstant f/2,8 blender og 5,5-trinns bildestabilisator for jevne videoer. Canon lanserer også et nytt tilbehør til sistnevnte objektiv i form av en zoomkontroll som monteres på siden av objektivet. Estimert leveringsdato for objektivene er i desember. Forhåndsbestill Canons nye objektiver hos oss i dag!


Canon RF 200800mm f/6,3-9 IS USM

Canon RF 200-800mm f/6,3-9 IS USM flytter grensene og setter nye standarder innen kategorien med sitt ekstreme zoomområde, som tilbyr enestående fotografering av fjerne motiver. Dette er et praktisk objektiv som fungerer i harmoni med kameraer i EOS R-serien, og gir et fleksibelt zoomomfang på 200-800mm for sports- og naturentusiaster.

Canon RF 24105mm f/2,8L IS USM Z

Canon RF 24-105mm F2,8L IS USM Z har en konstant blender på f/2,8 og et allsidig zoomomfang. Objektivet er utstyrt med 5,5-trinns bildestabilisering som reduserer risting og gir stødige videoer, mens videofunksjoner som en dedikert irisring, elektronisk parfokal zoom og minimert fokuspusting – pluss tilgjengelig powerzoomadapter for jevn og profesjonell kontroll – gjør det til det perfekte valget for optimal arbeidsflyt.

Canon RF-S 1018mm f/4,5-6,3 IS STM

Et lite og lett zoomobjektiv med ultravidvinkel tilpasset kameraer i Canon EOS R-serien. RF-S 10-18mm f/4,5-6,3 IS STM er Canons videste RF-S-objektiv til dags dato og er ideelt for nybegynnere og entusiaster som ønsker å fange bredere og mer imponerende utsnitt ved reiser, landskapsfoto og vlogging.


Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du ønsker hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40  eller info@scandinavianphoto.no. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av å bli medlem i vårt community eller sjekk ut vår nyhets- og kunnskapsside der du finner lærerike innlegg og inspirasjon som hjelper deg å utvikle ditt kreative innhold.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK