30.10.2019

DJI slipper ny, superlett drone – DJI Mavic Mini

DJI slipper en miniversjon av den utrolig populære DJI Mavic-serien! Denne superlette og kompakte dronen fra DJI er det nye, perfekte tilskuddet til ditt kamera- og videoutstyr. Skap cinematiske filmer, spennende flygninger eller flotte landskapsbilder fra luften med den nye dronen. DJI Mavic Mini er dronen som retter seg både til deg som aldri har fløyet drone før, samt til den mer erfarne dronepiloten som vil ha en veldig lett drone. Bestill ditt eksemplar allerede i dag! Forventet leveringsstart er 11/11.


Banner_NYHET_dji.jpg

Dronen som gir deg frihet til å skape

Oppdag fugleperspektivet og skap materiale du ikke har kunnet gjøre på bakken. DJI har satt brukeren i fokus når de har utviklet Mavic Mini, gjennom den forenklede appen. DJI Fly App hjelper deg å lære deg å fly og til å applisere forhåndsinnstillinger til din video. Bruk dronens Quickshot-modus for å benytte deg av forhåndsprogrammerte fly- og filmmoduser for å gjenskape profesjonelle filmteknikker i dine egne filmer. Opplev hvor enkelt og hvilken frihet det er å fly, fotografere eller filme fra luften - det har aldri vært enklere å fly drone.

Hva er nytt med DJI Mavic Mini?

DJI Mavic Mini veier kun 249 gram, noe som kan sammenlignes med vekten av en chipspose, eller om du vil sette det i forhold til den større DJI Mavic 2 som veier 907 gram. DJI Mavic Mini utgjør ingen større forskjell på bærevekten din, noe som ytterligere er ytterligere et argument til at drona alltid kan få bli med, uansett hvor du skal. 

Fordeler med DJI Mavic Mini

  • Superlett drone som kun veier 249 gram
  • Opp til 30 minutters flytid – fly mer og lad mindre
  • 3-akses stabilisert 2.7K-kamera for jevne og fine filmer 
  • Fly lett og sikkert med DJI FLY APP
  • Forenklet innspilling og videoredigering 
  • Quickshots – Gjør avanserte filmteknikker til noe enkelt

Lifestyle 2.jpg

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen