10.05.2023

Nyhet! Nikon Z8 er endelig her

I dag introduserer Nikon det kraftige og fleksible Z8 – et nytt tilskudd i Nikons serie av profesjonelle speilløse kameraer med Z-fatning. Nye Z8 har et lett kamerahus og er utstyrt med en rekke funksjoner fra forgjengeren Z9, noe som sørger for at både filmskapere og fotografer får en helt ny grad av fleksibilitet til å realisere sine visjoner. Z8 er en spennende oppfølger til Z9 og en virkelig kreativ etterfølger til D850, med den utrolige kombinasjonen av førsteklasses ytelse og kompakt formfaktor. Kamerahuset til Z8 er 30 % mindre enn Z9 og 15 % mindre enn D850 og veier kun ca. 910 g. Estimert leveringsstart 25. mai.


Info til deg som er NPS-kunde

Når du som NPS-kunde har lagt inn din bestilling på Nikon Z8 på nett, kontakter du vår kundeservice med bestillingsnummer og NPS-nummer slik at vi kan registrere din prioriterte levering. Vil du vite mer om hvordan NPS fungerer, kan du lese mer på Nikons nettsider

Det perfekte hybridkameraet for skapere

Dette er det perfekte hybridkameraet for skapere som ønsker et lettere kamerahus for fotografering uten stativ, eller et fullformatkamera som er perfekt balansert på alle rigger, inkludert de fleste gimbals. Z8 er en ekte kraftpakke for filmer og stillbilder, og åpner for en rekke muligheter med 45,7 megapiksler stillbildeoppløsning og 8,3K standard filmoppløsning. Den har den samme stablede CMOS-sensoren og EXPEED 7-prosessoren som i Z9, noe som sikrer spektakulær bildekvalitet rett ut av kameraet og gir maksimal fleksibilitet for å tilpasse seg enhver arbeidsflyt.

Film i opptil 8,3K/60p

Film kan tas opp i en rekke bildefrekvenser og kodeker, inkludert 12-bits RAW for film opp til 8,3K/60p eller 4,1K/120p direkte i kameraet. Fotografer kan jobbe med flere filstørrelser og seriehastigheter, inkludert forbløffende 120 fps. For HDR-innholdsskapere tar kameraet opp 10-biters HEIF-bilder og 10-biters HLG-opptak. Ta opp naturtro 8K- eller 4K-filmer og ha mange plass- og tidsbesparende funksjoner. Brukere kan ta opp 12-bits RAW-opptak i kameraet og jobbe med Nikons N-RAW-filer som er halvparten så store som en ProRes RAW HQ-fil. Full HD-kvalitets proxy-filer opprettes i kameraet ved opptak av intern 8,3K N-RAW eller 4,1K ProRes RAW HQ.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen