15.05.2024

Nyhet! Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN II Art

Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN II Art er Sigmas flaggskipobjektiv, som har utviklet seg betydelig fra den forrige modellen ved å inkorporere de mest avanserte teknologiene som Sigma har tilgjengelig, fra design til produksjon. Sammenlignet med forgjengeren har Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN II Art forbedret oppløsningsevne i hele zoomområdet, og drar også nytte av funksjonsforbedringer som for eksempel en blenderring og høyhastighets AF med en oppdatert HLA (High-response Linear Actuator) AF-motor. Objektivet er også ca. 7 % mindre og 10 % lettere. Dette gjør objektivet til et allsidig verktøy med høy ytelse som hjelper fotografer og filmskapere å utnytte sitt kreative potensial. Forventet leveringsstart i slutten av mai. Les mer og forhåndsbestill her!


Gjengivelse som lever opp til tittelen flaggskip

Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN II Art er etterfølgeren til Sigma 24-70mm f/2,8 DG DN Art, som er kjent for sin høye optiske ytelse, og har ytterligere forbedret oppløsning i hele zoomområdet. Objektivet gir høy skarphet i hele bildet fra største blender, selv på kameraer med høy oppløsning. Med fokus på å forbedre gjengivelsesytelsen gir lysstyrken på f/2,8 en stor, vakker bokeh-effekt og lar fotografen oppleve kraften til et flaggskipsobjektiv i alle typer visuelle uttrykk. I tillegg til de avanserte nærbildeegenskapene og minimering av flare og ghosting, er objektivet designet for å minimere fokuspusting, noe som gir ideelle bilder i alle situasjoner.

Høy optisk ytelse over hele bildet og zoområdet

Objektivets optiske design inkluderer 6 FLD-glasselementer, 2 SLD-glasselementer og 5 asfæriske linseelementer for å redusere ulike aberrasjoner gjennom hele zoomområdet. Spesielt sagittal komaoverstråling er godt kontrollert for å oppnå konsekvent høy oppløsning helt ut til periferien av bildet. Ved også å korrigere kromatisk aberrasjon effektivt kan man oppnå høyoppløselige, vakkert gjengitte bilder uten fargefeil i kantene.

Forbedret bærbarhet og flere funksjoner

Sigma 24-70 mm f/2,8 DG DN II Art er ca. 7 % mindre i størrelse og 10 % lettere i vekt enn den forrige modellen, samtidig som brukervennligheten er forbedret ved at det er lagt til en blenderring og to AFL-knapper. Til tross for den reduserte størrelsen og de nye funksjonene beholder objektivet Sigmas velkjente, utmerkede byggekvalitet, med den kompromissløst presise og robuste konstruksjonen som forventes av et profesjonelt fotoverktøy. Selv om antallet linseelementer som er brukt i konstruksjonen er det samme som for den forrige modellen, er den totale lengden forkortet på grunn av en avansert optisk design. I tillegg har den mer effektive mekaniske konstruksjonen resultert i en svært bærbar konstruksjon med en maksimal diameter på 87,8 mm, lengde på 120,2 mm og vekt på 745 g.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen