21.02.2022

Nyhet! Sigma-objektiver for Fujifilm X

Sigma lanserer nå tre av sine populære DC DN Contemporary-objektiver for Fujifilm X-mount. Vidvinkelobjektivet Sigma 16mm f/1,4 DC DN Contemporary, normalobjektivet Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary og portrettobjektivet Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary. Objektivene i Sigmas DC DN Contemporary-serie gir deg mye for pengene, og disse modellene er tilpasset Fujifilms X-kameraer. Den store blenderen på f/1,4 lar deg fange stillbilder og videoer i meget høy kvalitet selv under vanskeligere lysforhold, og de ni blenderbladene skaper en vakker bokeh bak motivet ditt. Benytt anledningen til å forhåndsbestille objektivene i dag, leveringsstart 8. april.


Fordeler med objektivene

  • Høyytelsesoptikk tilpasset APS-C sensorer
  • Rask og jevn autofokusytelse
  • Enestående bildekvalitet med lysstyrke på f/1,4
  • Kompakt design og praktisk i bruk
  • Produsert av TSC-materiale for minimal deformasjon
  • Tilpasset for å kommunisere godt med Fujifilms X-kameraer
  • Gummiforseglet bajonett for bruk i tøffere værforhold
  • De ni blenderlamellene gir vakker bokeh
  • Alle modellene kommer med solblender

Besøk oss i butikken for å teste objektivene

Fredag 4/3 kl 13:00–18:00 vil Raphaël Gagliano, produktspesialist fra Sigma, besøke butikken vår i Oslo for å vise frem nyhetene. Du er hjertelig velkommen innom for å teste objektivene og stille alle dine spørsmål.

Rask og jevn autofokus

Sigmas DC DN Contemporary har en innebygd AF steppermotor, som gir myk og responsiv autofokus som er godt egnet for både stillbilder og filming. Spesielt når du filmer, fungerer autofokusen stort sett stille og veldig jevnt og presist.

Høy kontrast selv ved maksimal blenderåpning

Nyhetene i Sigmas DC DN Contemporary-serie har alle største blender på f/1,4 som er perfekt ikke bare for kort dybdeskarphet og isolerende detaljer i bildene dine, men også for å fotografere når lysforholdene er dårligere. Du kan også velge å lukke blenderåpningen for å oppnå større dybdeskarphet når du tar landskap eller øyeblikksbilder. Dette er en serie objektiver som gir deg muligheten til å oppleve moroa med å fotografere med en lys største blender på f/1,4 samtidig som de er svært rimelige.

Solblender inkludert

Alle tre modellene leveres med solblender som fungerer veldig bra for å unngå strølys og refleksjoner som kan falle inn gjennom frontlinsen fra siden, samtidig som at objektivet beskyttes mot støt. Husk å kjøpe et filter til objektivet ditt slik at du kan utnytte det til sitt fulle potensiale.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.