21.02.2022

Nyhet! Sigma-objektiver for Fujifilm X

Sigma lanserer nå tre av sine populære DC DN Contemporary-objektiver for Fujifilm X-mount. Vidvinkelobjektivet Sigma 16mm f/1,4 DC DN Contemporary, normalobjektivet Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary og portrettobjektivet Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary. Objektivene i Sigmas DC DN Contemporary-serie gir deg mye for pengene, og disse modellene er tilpasset Fujifilms X-kameraer. Den store blenderen på f/1,4 lar deg fange stillbilder og videoer i meget høy kvalitet selv under vanskeligere lysforhold, og de ni blenderbladene skaper en vakker bokeh bak motivet ditt. Benytt anledningen til å forhåndsbestille objektivene i dag, leveringsstart 8. april.


Fordeler med objektivene

  • Høyytelsesoptikk tilpasset APS-C sensorer
  • Rask og jevn autofokusytelse
  • Enestående bildekvalitet med lysstyrke på f/1,4
  • Kompakt design og praktisk i bruk
  • Produsert av TSC-materiale for minimal deformasjon
  • Tilpasset for å kommunisere godt med Fujifilms X-kameraer
  • Gummiforseglet bajonett for bruk i tøffere værforhold
  • De ni blenderlamellene gir vakker bokeh
  • Alle modellene kommer med solblender

Besøk oss i butikken for å teste objektivene

Fredag 4/3 kl 13:00–18:00 vil Raphaël Gagliano, produktspesialist fra Sigma, besøke butikken vår i Oslo for å vise frem nyhetene. Du er hjertelig velkommen innom for å teste objektivene og stille alle dine spørsmål.

Rask og jevn autofokus

Sigmas DC DN Contemporary har en innebygd AF steppermotor, som gir myk og responsiv autofokus som er godt egnet for både stillbilder og filming. Spesielt når du filmer, fungerer autofokusen stort sett stille og veldig jevnt og presist.

Høy kontrast selv ved maksimal blenderåpning

Nyhetene i Sigmas DC DN Contemporary-serie har alle største blender på f/1,4 som er perfekt ikke bare for kort dybdeskarphet og isolerende detaljer i bildene dine, men også for å fotografere når lysforholdene er dårligere. Du kan også velge å lukke blenderåpningen for å oppnå større dybdeskarphet når du tar landskap eller øyeblikksbilder. Dette er en serie objektiver som gir deg muligheten til å oppleve moroa med å fotografere med en lys største blender på f/1,4 samtidig som de er svært rimelige.

Solblender inkludert

Alle tre modellene leveres med solblender som fungerer veldig bra for å unngå strølys og refleksjoner som kan falle inn gjennom frontlinsen fra siden, samtidig som at objektivet beskyttes mot støt. Husk å kjøpe et filter til objektivet ditt slik at du kan utnytte det til sitt fulle potensiale.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen