26.10.2022

Nyhet! Sony A7R V

Med den nye A7R V introduserer Sony en nyutviklet autofokusfunksjon drevet av AI og rask prosesseringshastighet med den nyeste BIONZ XR™. Sony A7R V har også høy bildekvalitet med en 61 megapikslers fullformatsensor og videoopptak i 8K, noe som resulterer i enestående detaljer i motivene. Kameraet har også en forbedret innebygd 8-trinns bildestabilisering, en unik flervinklet 4-veis skjerm og en høyoppløselig elektronisk søker som sørger for en avansert profesjonell fotograferingsopplevelse. Sony A7R V har rask tilkobling og representerer en revolusjon for de som ønsker å fange hver eneste detalj – fra landskap til dyreliv eller portretter – blant både entusiaster og profesjonelle. Forventet leveringsstart medio november. Les mer og forhåndsbestill her!


Besøk oss i butikken vår i Oslo for å teste kameraet

Fredag 28. oktober kl. 11.00–17.00 får vi besøk av en produktspesialist fra Sony i butikken vår i Oslo for å vise frem nyheten. Du er hjertelig velkommen til å teste det nye kameraet og stille alle dine spørsmål.

Fordeler - Sony A7R V

 • 61 megapikslers fullformatsensor
 • Pixelshift opptil 240 megapiksler
 • Film i 8k/24p 10-bit 4:2:2 internt
 • 693 fasebaserte fokuspunkter i fullformat
 • APS-C-cropfunksjon med 26 megapiksler og 325 autofokuspunkter
 • Innebygd bildestabilisering opptil 8 trinn
 • 15-trinns dynamisk omfang
 • 10 fps i full oppløsning med AF/AE i 88 bilder
 • Sanntidssporing, øye-AF og AI-fokus, selv i video
 • Øye-AF for dyr, mennesker, fugler og insekter
 • Doble minnekortspor
 • Elektronisk OLED-søker med 9,44 millioner piksler

AI-basert autofokus

Få nøyaktig, rask og konsekvent autofokussporing i sanntid av motivene dine med unik AI-basert teknologi. Du får til og med avansert øyedeteksjon på flere motiver (mennesker, dyr, fugler, insekter, biler, fly) med sømløs implementering for en unik fotograferingsopplevelse. Med dette profesjonelle kameraet kan du enkelt ta bilder og ta opp videoinnhold med god skarphet, selv under vanskelige forhold.

Enestående detaljer

Den fantastiske bakbelyste fullformatsensoren på 61 megapiksler kombinert med BIONZ XR™ bildeprosessor gir enestående detaljer og nøyaktig fargegjengivelse – selv under vanskelige lysforhold. Ta bilder med opptil 10 bilder/s med en robust buffer eller bruk den nye Pixel Shift-opptaksmodusen for utrolig detaljerte bilder på 240 megapiksler. For naturelskere kan APS-C-cropfunksjonen benyttes for ekstra rekkevidde og maksimal kvalitet på 26 megapiksler.

8K og 4K60P videoopptak

I tillegg til 8K- og 4K-opptak har A7R V profesjonelle videofunksjoner som 10-bit 4:2:2-opptak, S-Cinetone og S-LOG bildeprofiler, og mulighet for lange opptak takket være varmeavledningssystemet. Det som er unikt med det Sony-utviklede økosystemet er at det også inkluderer funksjoner som aktiv stabilisering og brennviddekompensasjon for en unik opplevelse ved bruk av Sony-objektiver.


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre nyhets- og kunnskapssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.