03.05.2024

Nyhet! BeeDrive og BeeStation – Skylagring for alle!

Synology presenterer BeeDrive og BeeStation. To smarte enheter som gir deg bakgrunnssynkronisering mellom enhetene dine og lar deg raskt overføre filer og samle all lagring i samme sky. Du får en personlig og enkel backup som ikke krever kompliserte oppsett. Si farvel til månedlige abonnementer på skylagring og oppsett av egne servere som må administreres på flere enheter. Her får du tilkoblet synkronisering og overføring på for eksempel mobil, bærbar eller stasjonær PC. BeeDrive eller BeeStation – problemfri skylagring.


 

BeeDrive

Fordeler med BeeDrive

 • Sikkerhetskopier, lagre og overfør lynraskt mellom ulike enheter og BeeDrive
 • Tydelig oversikt i BeeDrive-appen
 • Lagre opptil 5 tidligere versjoner av arbeidet ditt
 • Trådløs administrasjon med mobiltelefonen din
 • Sikkerhetskopier opptil fem mobile enheter samtidig
 • Ingen månedlig avgift

Mer enn bare lagringsplass

For å komme raskt i gang med BeeDrive er det bare å koble den til datamaskinen og følge den medfølgende hurtigstartveiledningen. I BeeDrive-appen kan du angi hvilke mapper som skal lagres, flyttes eller synkroniseres mellom enhetene dine. Har du jobbet på den bærbare datamaskinen og ønsker å fortsette på den stasjonære? Ikke noe problem, så snart du bytter BeeDrive fra den bærbare til den stasjonære datamaskinen, får du tilgang til filene dine og kan synkronisere dem umiddelbart. Du kan til og med sikkerhetskopiere opptil fem mobile enheter samtidig.

 

BeeStation

Fordeler

 • Innebygd harddisk og forhåndskonfigurert for umiddelbar bruk
 • Samle alle filene dine på ett sted
 • Få tilgang til bilder og filer fra hvor som helst
 • Sikkerhetskopier stasjonene dine og frigjør lagringsplass på enhetene dine
 • Innebygd AI for bildegjenkjenning
 • Ingen månedlig avgift

Problemfri skylagring

Synology BeeStation er det opplagte valget for deg som ønsker å samle dokumenter, filer og bilder i én enkelt skylagringstjeneste der du bestemmer reglene. BeeStation har en innebygd harddisk og er forhåndskonfigurert slik at du raskt og enkelt kan koble den til og komme i gang. Du velger selv hvilke enheter og hvilket innhold som skal lagres i skyen ved hjelp av BeeStation-appen. Du kan også invitere andre til å bruke skyen din og la dem skape sin egen eksklusive lagringsopplevelse. Du trenger ingen egen server for å bruke skyen din, og du har alltid tilgang til innholdet ditt i appen, uansett hvor du er. Enten du trenger sikkerhetskopiering på datamaskinene dine eller ønsker å avlaste mobilen din, tilbyr BeeStation en enkel, rask og praktisk løsning.

Med sikkerhet i tankene

Det skal føles trygt å lagre innhold i en skytjeneste. Når du aktiverer BeeStation, kreves det en fysisk aktivering på enheten din sammen med den digitale aktiveringen, slik at du kan være trygg på at det bare er du som kan aktivere enheten din. I tillegg velger du selv hvem du vil invitere til å bruke nettskyen, og hva du vil lagre.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen