14.06.2021

Nyhet! Prisgunstige mikrofoner fra SP TECH

Vi er stolte av å kunne presentere mikrofoner fra SP TECH. Dette er håndplukkede produkter til gode priser som vil forbedre kvaliteten på lydopptaket ditt. Velg mellom både myggmikrofoner og mikrofoner for systemkamera eller for datamaskin, som passer utmerket for podcaster.


Shotgunmikrofon for video- og systemkameraer

Kom raskt og enkelt i gang med bedre lydopptak i filmene dine med SP TECH ACM-1 Shotgunmikrofon. Denne shotgunmikrofonen har et blitsskofeste, slik at du enkelt kan montere den på tilbehørsbraketten på kameraet og deretter koble den til med en 3,5 mm TRS-kontakt. Den retningsstyrte mikrofonen fanger opp lyden foran kameraet og reduserer lyden fra sidene.

shotgun-mikrofon.jpg
Nysgjerrig på vårt eget varemerke? Se alle våre produkter fra SP TECH her!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.