03.06.2024

Nyhet! ASUS ProArt med AI-drevne Ryzen Strix Point

ASUS presenterer neste generasjon ProArt bærbare datamaskiner. Utstyrt med den nye banebrytende AMD Ryzen AI 9 – den første prosessoren som leverer 50 TOPS dedikert til AI-funksjoner. Den lar innholdsskapere gå nye veier ved hjelp av superintelligente AI-verktøy som forenkler den kreative prosessen lokalt på enheten. Det eliminerer lange ventetider, skybaserte verktøy og øker sikkerheten. Med to helt nye AI-verktøy, StoryCube og MuseTree, får du de beste forutsetningene for å skape fritt – det er bare fantasien som setter grenser. Ta steget inn i fremtiden med Next Level AI PC! Salgsstart 15. juli kl. 15:00 – forhåndsbestill i dag!


Fordeler

 • Ryzen AI 9-prosessor som leverer opptil 81 TOPS*
 • Dedikert AI-brikke med opptil 50 TOPS
 • OLED-berøringsskjerm med 100 % DCI-P3 og Delta E < 1
 • RTX-grafikk og NVIDIA Studio med AI-assisterte verktøy
 • Unike AI-verktøy som forenkler din kreative flyt
 • ASUS DialPad - innebygd kontrollhjul for bedre arbeidsflyt
 • Sertifisert med CoPilot+PC med fysisk knapp for rask tilgang
 • RAM med en hastighet på 7500 MHz for avansert multitasking
 • USB 4 med overføringshastighet på opptil 40 Gbps
 • Wi-Fi 7 for lynrask trådløs tilkobling overalt
 • MIL-STD 810H militærklassifisert robusthet

*TOPS står for "trillioner operasjoner per sekund"

 

ASUS ProArt Lifestyle AI

Øk kreativiteten med kunstig intelligens

Ta steget inn i fremtiden for innholdsskaping med AMD Ryzen AI 9. For første gang leverer AI-brikken i en prosessor opptil 50 TOPS og lar AI-funksjoner flytte inn lokalt. Eliminer ventetider, si opp dyre AI-tjenester og øk sikkerheten ved å behandle innholdet ditt direkte på enheten. Dette gjør den ideell for krevende oppgaver som videoredigering, 3D-rendering og spillutvikling, slik at du får mer tid til å fokusere på det som betyr mest.

AI-PC på neste nivå

Få en ekstraordinær AI-opplevelse med ProArt. Med den nyeste teknologien har du alltid kraftige AI-verktøy lett tilgjengelig for å effektivisere arbeidsflyten, øke produktiviteten og gi deg en personlig tilpasset opplevelse, samtidig som du forbedrer sikkerheten og hastigheten på krevende oppgaver. Med en egen knapp for Copilot er daglig hjelp og assistanse bare et klikk unna. AI hjelper deg med å styrke din kreative reise ved å optimalisere arbeidsflyten og forenkle grunnarbeidet, slik at du kan bruke mer tid på detaljer og sette ditt unike preg på det kreative arbeidet ditt.

Din grafiske superkraft

Få fart på den kreative reisen din med ProArt takket være kraften i GeForce RTX-grafikk. Den leverer totalt opptil 321 TOPS som legger grunnlaget for avanserte AI-funksjoner og arbeidsflyter. Det har aldri vært raskere å generere AI-bilder, og selv for krevende oppgaver som rendering, visuelle effekter, sanntidsredigering og 3D-design, blåser ProArt gjennom det uten begrensninger. GeForce RTX er AI-kompatibelt med over 100 forskjellige kreative apper, inkludert Adobe, Davinci Resolve, Blender, Unreal Engine og OBS Studio. Det betyr at du har alle muligheter til å uttrykke deg kunstnerisk og legge langsomme arbeidsflyter bak deg.

ASUS ProArt News Laptop AI Photography Landscape

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen