Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

28.02.2019 12.31.17

Sony slipper FE 135mm f/1,8 GM

Sony lanserer et nytt objektiv i G-Master serien for Sony fullformat, E-mount. Sony FE 135mm f/1,8 GM har en stor blender, og er utstyrt med Sonys avanserte optiske teknikk. Dette nye objektivet er produsert for å oppfylle standardene for Sonys G Master-serie.


Sony FE 135mm f/1,8 GM har et innovativt optisk design som plasserer glasselementene XA (ekstremt asfærisk) og Super ED (Extra Low Dispersion) i den fremre gruppen for å redusere vanlige teleobjektivavvikelser. Objektivet har også et Super ED-element pluss et ED-glasselement som kompenserer for aksiell kromatisk avvikelse, reduserer fargeskifte og maksimerer oppløsningen. Objektivet er behandlet med Sonys Nano AR-belegg for å redusere flekker og spøkelsesbilder som kan oppstå ved f.eks. fotografering av portretter i motlys.

Sony FE 135mm f/1,8 GM

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.