Objektiv & Kikkerter

Kjøp kameraobjektiv, videoobjektiv, kikkert, filter og objektivtilbehør hos oss, online eller i butikk! Å kjøpe et nytt objektiv til kameraet ditt er en effektiv måte å kunne ta flere typer bilder på. Uansett om du fotograferer natur, landskap, sport, mote, portrett eller action så har vi rett objektiv for deg. Hos oss finner du objektiv fra varemerker som Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Fujifilm, Tamron, Sigma og Olympus. Vi har også tubekikkerter, håndholdte kikkerter, stjernekikkerter og kikkerttilbehør i våt brede sortiment.

2135 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Filtertype
Objektivfatning
Objektivtype
Fast/Zoom
Største blender f/
Værtettet
Objektivegenskaper
Bildestabilisering
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.