Objektiv & Kikkerter

Kjøp kameraobjektiv, videoobjektiv, kikkert, filter og objektivtilbehør hos oss, online eller i butikk! Å kjøpe et nytt objektiv til kameraet ditt er en effektiv måte å kunne ta flere typer bilder på. Uansett om du fotograferer natur, landskap, sport, mote, portrett eller action så har vi rett objektiv for deg. Hos oss finner du objektiv fra varemerker som Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Fujifilm, Tamron, Sigma og Olympus. Vi har også tubekikkerter, håndholdte kikkerter, stjernekikkerter og kikkerttilbehør i våt brede sortiment.

2012 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.