Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

DJI Mavic 2 Pro Cinema Series ND32

Polar Pro DJI Mavic 2 Pro Cinema Series ND32

1041726
549 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

PolarPro DJI Mavic 2 Pro Cinema Series ND32

PolarPro Cinema series shutter collection er en serie med høykvalitative filtere. Dette gjør at du kan forlenge lukkertiden på DJI Mavic 2 Pro-kameraet og kan få jevnere filmsekvenser for en cinematisk følelse.

Fordeder

  • Filter spesialtilpasset for Mavic 2 Pro
  • Cinema Series høykvalitativt fargenøytralt glass
  • Coating som motvirker refleksjoner, vann, olje, smuss og riper
  • Magnetisk filterfutteral for sikker oppbevaring
  • PolarPro Aircraft Warranty

[TEXT1020535591]

PolarPro Aircraft Warranty

Produsenten garanterer, i henhold til PolarPro Aircraft warranty at filterene er fullt kompatible med DJI Mavic 2 Pro, og at filterene ikke skader hverken gimbal eller kameraet.

Leveres med

  • Magnetiskt futteral
  • PolarPro DJI Mavic 2 Pro Cinema ND32
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.