Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Gråfilter P-systemet ND8 (0,9)

Cokin Gråfilter P-systemet ND8 (0,9)

301124
199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Gråfilter P-systemet ND8 (0,9)
Filterholder for P-systemet
Adapterring P-systemet 72mm
527 NOK
Gråfilter P-systemet ND8 (0,9)
Adapterring P-systemet 82mm
M solblender-modul P255
427 NOK

Reduser lysinnslippet

ND-filter er nøytralt grått, og reduserer lysmengden som når filmen/sensoren, men uten at det påvirker fargebalansen. Brukes fremfor alt ved landskapsfotografering, for å kunne bruke lange lukkertider ved fotografering av vann, eller når du vil bruke en stor blender midt på lyse dagen.
 

[TEXT1020535591]

Les mer om ND-filter

Er du mer nysgjerrig og vil lese mer om ND-filter så finnes det endel informasjon i Photobloggen.

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.