Objektiv Foto

Vi har objektiver og optikk for alle typer fotografering og for alle kjente merker. Med et systemkamera åpnes en verden av muligheter; Enten du tar landskap, sport, mote, portretter eller makrobilder, fins det et objektiv for deg. Hos oss finner du objektiver til all slags fotografering og for alle nivåer. Velg mellom merker som Canon, Nikon, Sony, Sigma, Tamron, Samyang, Olympus og mange flere. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig objektiv til dine formål og motiver – vi har vært eksperter på fotografering, video og lyd i 40 år. Velkommen til våre butikker eller kjøp direkte online, alltid til en god pris.

837 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Objektiv & Kikkerter
Filtrering
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Brennvidde fast
Objektivfatning
Objektivtype
Fast/Zoom
Største blender f/
Objektivegenskaper
Værtettet
Bildestabilisering
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.