Objektiv Foto

Vi har objektiver og optikk for alle typer fotografering og for alle kjente merker. Med et systemkamera åpnes en verden av muligheter; Enten du tar landskap, sport, mote, portretter eller makrobilder, fins det et objektiv for deg. Hos oss finner du objektiver til all slags fotografering og for alle nivåer. Velg mellom merker som Canon, Nikon, Sony, Sigma, Tamron, Samyang, Olympus og mange flere. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig objektiv til dine formål og motiver – vi har vært eksperter på fotografering, video og lyd i 40 år. Velkommen til våre butikker eller kjøp direkte online, alltid til en god pris.

839 produkter
Vise som
Sorter etter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.