Objektiv til Leica

Med et nytt objektiv til Leica-kameraet åpner det seg nye muligheter for nye former for fotografering. Her finner du alle våre objektiver til Leica, fra merker som Sigma, Voigtländer, Zeiss m.fl. og selvfølgelig også orginal Leica. Vi har objektiver med fatning for Leica M, Leica S og L-mount. Velg om du vil ha en fast brennvidde, vidvinkel- eller telezoomobjektiv – vi har et objektiv for enhver smak og behov. Besøk oss i butikk, ring våre eksperter for personlig hjelp om hvilket objektiv som passer deg best, eller kjøp direkte på nettet.

76 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Tilpasset sensorstørrelse
Brennvidde fast
Objektivfatning
Objektivtype
Fast/Zoom
Største blender f/
Objektivegenskaper
Værtettet
Bildestabilisering
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.