APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4

Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4

1022661
74 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Leica APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4,0
En telezoom till Leica SL med ergonomisk design som ligger godt i hånden. Med en nyutviklet dobbel intern fokusering har objektivet den hittil raskeste autofokusen. Objektivet har 23 elementer i sju grupper, hvorav sju elementer med partiell spredning for minimering av fargefeilbrytninger. En spesiell egenskap er at objektivets lengde ikke endres ved fokusering eller zooming, takket være det nyutviklede fokussystemet og stegmotoren.

Leveres med solblender, avtakbart stativfeste, framre og bakre objektivdeksel.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.