Elmar-S 180mm f/3,5

Leica Elmar-S 180mm f/3,5

1003406
78 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Elmar-S 180mm f/3,5
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
UV-filter Pro Nano HUC 72 mm
80 043 NOK80 693 NOK

Leica Elmar-S 180/3,5
For portrettfotografer er Leica 180mm en favoritt. Med en nærgrense på bare 1,5 meter er objektivet også veldig bra for nærbilder. Kontrast og fargegjengivelsen i objektivet er av en egen klasse.

Minimal abberasjon
Seks av objektivets linse-elementer er laget av glass med partiell spredning, hvor to har ekstra lav spredning. Takket være disse elementene har Leica så og si fjernet kromatiske abberasjoner.

Det finnes også en utgave med central shutter (CS).

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.