Summarit-S 35mm f/2.5 ASPH (CS)

Leica Summarit-S 35mm f/2.5 ASPH (CS)

1003408
93 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Leica Summarit-S 35/2,5 ASPH
Allsidig og universelt objektiv som tilsvarer et 28mm objektiv i 35mm -format. Ideell for fotografering i studio eller for arkitekturfotografering. Holder kontrasten på topp, også ved maksimal blender.

Korrekt avbildning av verden
Har totalt 11 linser, hvorav to er av glass som reduserer den kromatiske aberrasjonen til et minimum. Dessuten har objektivet to polerte asfæriske overflater som eliminerer forvrengning i bildet. Dette gjør at du ikke trenger å rette opp bildene i etterbehandlingen når du fotograferer f.eks. bygninger.

Ikke glem!
Kjøp et nøytralt filter (UV eller Skylight) for å beskytte objektivets frontlinse.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.