Summarit-S 70mm f/2.5 ASPH

Leica Summarit-S 70mm f/2.5 ASPH

1003402
45 800 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Et klassisk normalobjektiv som takket være et flytende element gir høy og rik kontrast helt inn til nærgrensen på 0,5m. Med de spesielle glassortene garanterer objektivet en superb skarphet over hele bildefeltet helt ut til kantene. Leica Summarit-S F2,5/70mm ASPH Inkl. motlysblender Filterfatning 82mm Oppgaven til Leica ingeniørene er å gi fotografene et kompromissløst objektiv som gir den absolutt høyeste bildekvaliteten på alle avstander og blenderåpninger. Et innebygdt filter beskytter objektivet mot fukt slik at det trygt kan brukes ute under vanskelige værforhold. Mål: ca 8.99 x 9.30 cm (Diameter x lengde) Vekt: 740g
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.