Vario-Elmarit-SL 24-90mm f/2,8-4 ASPH

Leica Vario-Elmarit-SL 24-90mm f/2,8-4 ASPH

1022660
56 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Vario-Elmarit-SL 24-90/2,8-4,0 ASPH

Med sin bruksvennlig bennvidde på 24-90 mm finnes det få motiver som ikke passer for dette objektivet. Objektivet har takket være en nyutviklet trinnmotor i linjær posisjon en svært rasak, nesten lydløs og nøyaktig fokusering. Dette gjør også at objektivets totale lenge ikke endres ved fokusering eller zooming. Objektivet har 18 elementer i seks grupper, hvorav fir asfæriske, og 11 elementer er laget av glass med partiell spredning for minimering av kromatisk aberrasjon. Objektivet har en optisk bildestabilisering som kompenserer for opp til 3,5 stopp bevegelsesuskarphet.

Leveres med:

  • Solblender
  • Fremre og bakre objektivdeksel
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.