Panasonic Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3.5-5.6 ASPH Power
Panasonic Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3.5-5.6 ASPH Power
Artikkelnummer: 318465

Panasonic Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3.5-5.6 ASPH Power

Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3.5-5.6 ASPH Power

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Motordrevet normalzoom tilsvarende 28-84 mm
  • Zoommotoren lar deg gjøre pene zoominger mens du filmer
  • Får et kompakt, flatt pannekakedesign når kamera og objektiv er avstengt
4 368 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Panasonic AF 14-42/3,5-5,6 ASPH Power O.I.S Lumix G X Micro 4/3
Meget kompakt objektiv med digitale brytere for zoom og fokus Et pannekakeobjektiv med optisk stabilisator som gir fleksibilitet og god bildekvalitet, med en tykkelse på under 3cm og en vekt på kun 95g


En utrolig kompakt objektivdesign med høy bildekvalitet Teknologien nano-overflatebelegg gir en dramatisk reduksjon av ekkobilder og gjenskinn Lynrask sutofokus med variabel hastighet under filming POWER O.I.S. for optimal stabilisering til bilder og video Filterstørrelse: 37mm
Det er et nytt, banebrytende, utbyttbart objektiv: LUMIX G X VARIO PZ 14-42 mm/F3.5-5.6 ASPH./POWER O.I.S. med elektrisk zoom fra det nye, førsteklasses objektivmerket “X" for LUMIX G Micro System som samsvarer med Micro Four Thirds System-standarden. Det nye, førsteklasses objektivmerket "X" realiserer Panasonics optiske teknologier og har en fantastisk bildegjengivelse med livaktige strukturer, skarpe kontraster fra kant til kant, en unik nano-overflatebehandling for å få minimalt med ekkobilder og gjenskinn og naturlige omgivelser med en utrolig gjennomsiktighet.

Objektivsystemet har 9 objektiver i 8 grupper og har en utmerket kontrast i hele zoomrekkevidden. Med 4 toriske objektiver som hjelper til med å gjøre objektivet mindre, bedres også den optiske ytelsen ved å minimere vrengebilder selv i den 28 mm brede enden. 2 ED-objektivene kompenserer effektivt for den kromatiske abberasjonen. Og zoomobjektivet som kan trekkes inn er utrolig kompakt med en lengde på omtrent 26,8 mm** og en vekt på omtrent 95 g for å få en ekstra høy mobilitet.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.