Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro til Sigma

Sigma 105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro til Sigma

1034222
  • Makroobjektiv for fullformatskameraer med avbildningsskala 1:1
  • Bildestabiliseringen letteregjør fotografering på nært hold og med lenger lukkertider
  • Avstandsskala gjør det lettere å stille manuell fokus
5 499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro til Sigma
UV-Filter 62mm PD WMC
WR Protector Filter 62mm
6 547 NOK
105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro til Sigma
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
Solblender LH680-03 til AF 105/2,8 Macro DG
7 157 NOK

Sigma 105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro

Dette makroobjektivet leverer en fantastisk optisk kvalitet og prestasjon, noe som gjør at du kan fange selv de minste detaljer i høy kvalitet. Objektivet er utstyrt med Sigmas OS-funksjon (bildestabilisering) som motvirker bevegelsesuskarphet ved håndholdt fotografering, perfekt både for makrofotografering når du trenger å blende ned for å få en større dybdeskarphet, eller fotografering i dårligere lysforhold.

Objekitvet et laget for fullformatskameraer, men passer også til kameraer med APS-C-sensor. HSM-motoren gir en stille og rask autofokus, og de ni blenderlamellene gjør at du får en behagelig og myk uskarphet dersom du ønsker det. Objektivet har to stk såkalte SLD-linser som motvirker vanlige optiske feil, og styrker bildekvaliteten. Antirefleksbehandlingen i flere lag motvirker overstråling samt såkalte flares, noe som innebærer at lys reflekteres mellom linsene. Objektivets optiske system kompenserer for artigmatisk og sfærisk aberrasjon for en ekstremt høy optisk prestasjon fra uendelig til 1:1 makro.

Leveres med:

  • Objektivdeksel/beskyttelse
  • Adapter LH680-01
  • Solblender LH680-03

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.