Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

24-105mm f/4 DG OS HSM Art til Sigma

Sigma 24-105mm f/4 DG OS HSM Art til Sigma

1034226
  • Allsidig brennvidde for ulike situasjoner
  • Bildestabilisering motvirker bevegelsesuskarphet
  • Høy byggkvalitet og optisk prestasjon
  • Rask autofokus
9 399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

24-105mm f/4 DG OS HSM Art til Sigma
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
UV-filter L395 SMC 82 mm
12 147 NOK
24-105mm f/4 DG OS HSM Art til Sigma
Solblender LH876-02
WR CPL Filter 82mm
12 117 NOK

Sigma AF 24-105/4,0 DG HSM Art for Sigma

Dette objektivet er spesielt designet for fullformatskameraer, men kan også brukes med APS-C sensorer med en brennviddeforlengelse. 24-105mm er en allsidig brennvidde, og kan brukes til alt fra portrett til naturfoto. Perfekt til å ta med på reise.

Objektivet er utstyrt med en HSM-motor for rask, stille og presis autofokusering. En 9-bladig rundet blender skaper vakker uskarphet i bakgrunnen (bokeh) mens FLD og SLD glasselementer kompenserer for ulike avvikelser, distortion og krumning.
 

Leveres med:

  • Solblender
  • Fremre og bakre objektivdeksel
     
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.