Håndgrep ECG-3 til E-M10 Mark II

Olympus Håndgrep ECG-3 til E-M10 Mark II

1021173
929 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Få et stødigere grep om din Olympus OM-D E-M10 Mark II ved å bruke dette håndgrepet. ECG-3 er konstruert for å brukes med teleobjektiv så du kan zoome inn på ditt motiv uten å slite med å holde kamera ustødig.Tilgang til batteriet uten å ta bort grepet.

  • Ergonomisk design
  • Integrert stativgjenger
  • Rask tilgang til batteriluken

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.