Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

OM-D E-M1 Mark II + M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm

Olympus OM-D E-M1 Mark II + M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm

1029274
 • Svært rask seriebildetagning, perfekt for action
 • Kamerahus som tåler både regn, støv, is og snø. Utmerket for eventyr!
 • Effektiv innebygd bildestabilisering
 • Pro Capture fanger øyeblikkene selv før du trykker på knappen
 • Høyoppløst 50 mp-modus for ekstra detaljrikdom
 • Små objektiver kan gi deg et kompakt kamera
24 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

OM-D E-M1 Mark II + M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Minnekortleser TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
24 908 NOK
OM-D E-M1 Mark II + M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm
Pusseklut mikrofiber
Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
27 179 NOK

OM-D E-M1 MKII

Raskt og lite profesjonell speilløst systemkamera fra Olympus som tåler å være med på alle eventyr og til alle plasser, også de støvete, regnfulle og kalde.

Fordeler:

 • 18bps AF-C / 60 bps AF-S
 • Rask AF, 121 fokuspunkter
 • 5-akslig bildestabilisering
 • 50mp HighResShot
 • Pro Capture
 • Regn,- støv- og frostsikkert
 • Lite og kompakt

Få med alt med 60 bilder i sekundet

E-M1 MK2 har en veldig høy serieopptak for å ikke gå glipp av et eneste bilde. Med hele 18 bilder i sekunder med følgende autofokus (AF-C) og hele 60 bilder per sekund med låst fokus (AF-S) i full oppløsning og RAW-kvalitet henger E-MK1 MK2 med selv under de raskeste situasjonene.

Derfor finnes Pro Capture

Uansett hvor raskt kameraet er så kan det som fotograf noen ganger være vanskelig å fange det man vil. Med Pro Capture begynner kameraet å ta bilder alt når utløseren er halvveis trykket ned, og deretter lagres 14 bilder fra før lukker er trykket helt inn. På denne måten får du fanget selv det bildet som dukket opp i brøkdelen av et sekund før du ellers ville rukket å fange øyeblikket

Hurtig kamera for raske bevegelser - autofokus med 121 kryssende AF-punkter

Med 121 krysslagte AF-punkter som dekker en stor del av sensoren henger E-M1 MK2 med selv med motiver som beveger seg vekk fra og mot fotografen. Spesielle AF-algoritmer og dual quad-core prosessorer bidrar til å analysere bildet og bestemme hvor fokus skal være, selv ved høye hastigheter.

Ingenting er sterkere enn det svakeste ledd. Søker med 120fps og vippeskjerm

For å rekke å se alt som skjer gjennom søkeren ble det utviklet en oppdateringsfrekvens på 120 bilder per sekund. Takket være denne kan du utnytte kameraets andre raske funksjoner og utnytte kameraets fulle potensiale. Skjermen kan vris ut til siden slik at kameraet kan brukes i alle tenkelige vinkler.

4k Video

Takket være TruePic Vlll-prosessoren klarer E-M1 MK2 å filme i 4K-oppløsning. Kameraet tilbyr cinema 4K 4096x2160 i 24p, UHD 3840x2160 30p samt FullHD 1920x1080 60p

Kraftfull inside med 20mp sensor, TruePic VIII og 5-akslig bildestabilisering

Med en oppløsning på 20mp klarer E-M1 MK2 de fleste jobber, men "mye vil ha mer". Ved hjelp av HighRes shot som benytter seg av kameraets 5-akslige bildestabilisering og kraftfulle TruePic Vlll Processor kan du skape bilder med en oppløsning på hele 50mp, og på den måten skape bildefiler med ekstremt høy detaljoppløsning. Den 5-akslige stabiliseringen hjelper til med å få stillbilder skarpe og filming myk, uten rykkete bevegelser.

Kompakt og robust

Takket være Micro 3/4-sensoren kan Olympus lage veldig små kameraer og objektiver uten å gå på bekostning av bildekvaliteten. E-M1 tilhører Olympus større kameraer, men er fremdeles et av de minste profesjonelle systemkameraene på markedet. Takket være et ordentlig grep passer den perfekt selv sammen med litt større teleobjektiv fra Micro 4/3-systemet. På kamerahuset finnes alle de ønskelige kontrollene både i form av kamerahjulet, knapper du selv kan programmere og snarveier til funksjoner som ofte justeres under fotografering. Hjulet kan låses slik at det ikke endres ved et uhell, noe som kan være ødeleggende ved opptak i stressende situasjoner. I tillegg til den lille størrelsen til E-M1 MK2, er dette et meget holdbart kamera, som kan motstå både regn, støv og kulde. Sammen med Olympus Pro-optikk som også er forseglet mot vær er E-M1 MK2 en perfekt følgesvenn, overalt.

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm f/2,8 PRO

 • Kompakt og lett zoomobjektiv
 • Stille og rask fokusering
 • Værtett

Les mer om objektivet.

Levereres med:

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.