Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre

Røde Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre

1035399
 • Mikrofon med batteri og innebygd forsterker, tilpasset for filming med systemkameraer
 • Smart automatisk on/off-funksjon samt lading via USB. Kan også drives med AA-batterier
 • Digital Switching lar deg sortere vekk uønsket lyd
2 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
SC7 TRS til TRRS kabel
VXLR, MiniJack-XLR overgang
3 288 NOK
Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
SC4 TRS til TRRS Adapter
Vindbeskyttelsespels"Dead Cat" VMP til VideoMic
3 788 NOK

Mikrofon for DSLR og kompakte systemkameraer.

Röde VideoMic Pro+ er en kameramontert mikrofon tilpasset for DSLRer og kompakte systemkameraer, men den fungerer f.eks. like bra til vanlige videokameraer med 3.5mm inngang. Med sitt gjennomtenkte design, flere ulike strømforsyningsalternativer med automatisk on/off-kontroll, innebygd forsterker og funksjoner for å hjelpe deg til å få så klar og ren lyd som mulig i mange ulike situasjoner, passer Röde VideoMik Pro+ for deg som krever høy lydkvalitet i et kompakt format.

Fordeler:

 • Rycote Lyre opphenging
 • Automatisk Power-funksjon
 • Avtagbar 3,5mm TRS-kabel
 • Flere ulike strømkilder
 • Digital Switching

Rycote Lyre

Opphengingen av mikrofonen er ekstremt viktig for å unngå uønsket lyd forårsaket av kameraets bevegelser eller vibrasjoner. Rycote Lyre er en solid opphengning laget i robust plast som ikke slites eller går av. Takket være Rycote Lyre klarer Röde VideoMic Pro + hardt arbeid og lange arbeidsdager.

Automatisk Power-funksjon

Ved å kjenne igjen kameraets plug-in power via 3.5mm-kontakten så starter VideoMic Pro+ automatisk når du starter kameraet. På denne måten slipper du å gå glipp av viktige lydopptak fordi mikrofonen ikke har vært påslått. Når du slår av kameraer kjenner VideoMic Pro+ at det ikke finnes noen plug-in power fra kameraet og skrur seg av auutomatisk, slik at strømmen ikke dras ut av batteriet når mikrofonen ligger i vesken.

Avtagbar 3.5mm TRS-kabel

Takket være at du kan montere 3.5mm-kontakten direkte på mikrofonen får du enda flere muligheter og bruksområder for VideoMic Pro+. Sammen med  Röde SC7 TRS-TRRS 3.5mm kan du også bruke din VideoMic Pro+ for å ta opp høykvalitativ lyd direkte på en mobiltelefonan. Ønsker du å montere mikrofonen på en bom eller et bord kan du bruke Röde SC6 og få hele 6m kabel.

Flere ulike strømkilder

VideoMic Pro+ leveres med Li-ion batteriet LB-1, noe som holder til ca 100 timer innspilling. Batteriet lades direkte i mikrofonen via en vanlig MicroUSB-kontakt. Du kan også strømforsyne mikrofonen via MicroUSB-tilkoblingen selv om batteriet ikke er montert i mikrofonen. Skulle du allikevel gå tom for strøm kan VideoMic drives av 2stk vanlige AA-batterier.

Digital Switching

VideoMic Pro+ har flere hjelpemidler for å maksimere kvaliteten på lyden. Hi-Pass filteret kan stilles på 75hz, 150hz og 0hz for å luke vekk uønsket lyd i ulike situasjoner. Mikrofonen har også en innebygd forsterker på 0db, -db for bruk i miljøer med veldig høyt lydvolum og +20db for å gi DSLR og kompakte systemkameraer et forsterket og rent lydsignal direkte fra mikrofonen, slik at forsterkeren i kameraet kan stilles på så lavt nivå som mulig for klarest mulig lyd.

Leveres med:

 • LB-1 oppladbart Li-Ion batteri
 • Avtagbar 3.5mm TRS-kabel
 • MicroUSB-kabel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.