Røde Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
Røde Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
Røde Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
Røde Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
Røde Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
Røde Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
Røde Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
Røde Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
Røde Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
Artikkelnummer: 1035399

Røde Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre

Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Mikrofon med batteri og innebygd forsterker, tilpasset for filming med systemkameraer
 • Smart automatisk on/off-funksjon samt lading via USB. Kan også drives med AA-batterier
 • Digital Switching lar deg sortere vekk uønsket lyd
2 779 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Velklingende mikrofon designet for systemkameraer

Røde VideoMic Pro+ er en kameramontert mikrofon designet for systemkameraer, men fungerer selvfølgelig bra for standard videokameraer med 3,5 mm inngang. Med sin gjennomtenkte design, en rekke strømforsyningsalternativer med automatisk av/på-kontroll, innebygde forsterker og funksjoner som hjelper deg med å få klar og ren lyd som mulig i mange forskjellige situasjoner, er Røde VideoMic Pro+ egnet for de som trenger høy lydkvalitet i et kompakt format.

Fordeler

 • Lyre Suspensjon fra Rycote
 • Automatisk strømfunksjon
 • Avtagbar 3,5 mm TRS-kabel
 • Drevet av oppladbart batteri eller AA-batterier
 • Digital switching

Rycote Lyre

Mikrofonfjæringen er ekstremt viktig for å unngå uønsket støy forårsaket av kamerabevegelse eller vibrasjon. Rycote Lyre er en slitesterk fjæring laget av solid plast som ikke slites eller faller av. Takket være Rycote Lyre kan Røde VideoMic Pro + håndtere hardt arbeid og lange arbeidsdager.

Automatisk strømfunksjon

Ved å oppdage kameraets plug-in-strøm via 3,5 mm-kontakten, starter VideoMic Pro+ automatisk når du starter kameraet. På denne måten trenger du ikke å gå glipp av viktige lydopptak fordi mikrofonen ikke er slått på. Når du slår av kameraet, oppdager VideoMic Pro+ at det ikke er noen inneffekt fra kameraet og slår seg av automatisk, slik at strømmen ikke trekkes fra batteriet når mikrofonen er i vesken.

Avtagbar 3,5 mm TRS-kabel

Takket være muligheten til å montere 3,5 mm-kontakten på mikrofonen, får du enda flere muligheter og bruksområder for VideoMic Pro+. Sammen med Røde SC7 TRS-TRRS 3,5 mm Du kan også bruke VideoMic Pro+ til å ta opp lyd av høy kvalitet direkte i en mobiltelefon. Hvis du ønsker å montere mikrofen på en bom eller et bord, du kan bruke Røde SC8 og få en full 6 m kabel.

Flere strømkilder

VideoMic Pro+ leveres med Li-ion-batteriet LB-1 som varer i omtrent 100 timer med opptak. Batteriet lades direkte inn i mikrofonen via en standard MicroUSB-kontakt. Du kan også drive mikrofonen via MicroUSB-tilkoblingen selv om batteriet ikke er montert i mikrofonen. Hvis du fortsatt går tom for batteri, kan VideoMic Pro+ også drives av 2 standard AA-batterier.

Digital switching

VideoMic Pro+ har flere verktøy for å maksimere lydkvaliteten. Hi-Pass-filteret lar deg angi 75 Hz, 150 Hz og 0 Hz for å sortere ut uønskede lyder i forskjellige situasjoner. Mikrofonen har også en innebygd 0db, -10db forsterker for bruk i svært høyt volum miljøer og +20db å gi DSLR og kompakte systemkameraer et forsterket og rent lydsignal direkte fra mikrofonen, slik at forsterkeren i kameraet kan settes på så lavt nivå som mulig første klareste lyd.

Leveres med

 • LB-1 Li-Ion oppladbart batteri
 • Avtagbar 3,5 mm TRS-kabel
 • MicroUSB-kabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.