Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre

Røde Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre

1035399
 • Mikrofon med batteri og innebygd forsterker, tilpasset for filming med systemkameraer
 • Smart automatisk on/off-funksjon samt lading via USB. Kan også drives med AA-batterier
 • Digital Switching lar deg sortere vekk uønsket lyd
2 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
SC7 TRS til TRRS kabel
VXLR, MiniJack-XLR overgang
3 288 NOK
Mikrofon VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
SC4 TRS til TRRS Adapter
Vindbeskyttelsespels"Dead Cat" VMP til VideoMic
3 788 NOK

Mikrofon for DSLR og kompakte systemkameraer.

Röde VideoMic Pro+ er en kameramontert mikrofon tilpasset for DSLRer og kompakte systemkameraer, men den fungerer f.eks. like bra til vanlige videokameraer med 3.5mm inngang. Med sitt gjennomtenkte design, flere ulike strømforsyningsalternativer med automatisk on/off-kontroll, innebygd forsterker og funksjoner for å hjelpe deg til å få så klar og ren lyd som mulig i mange ulike situasjoner, passer Röde VideoMik Pro+ for deg som krever høy lydkvalitet i et kompakt format.

Fordeler:

 • Rycote Lyre opphenging
 • Automatisk Power-funksjon
 • Avtagbar 3,5mm TRS-kabel
 • Flere ulike strømkilder
 • Digital Switching

Rycote Lyre

Opphengingen av mikrofonen er ekstremt viktig for å unngå uønsket lyd forårsaket av kameraets bevegelser eller vibrasjoner. Rycote Lyre er en solid opphengning laget i robust plast som ikke slites eller går av. Takket være Rycote Lyre klarer Röde VideoMic Pro + hardt arbeid og lange arbeidsdager.

Automatisk Power-funksjon

Ved å kjenne igjen kameraets plug-in power via 3.5mm-kontakten så starter VideoMic Pro+ automatisk når du starter kameraet. På denne måten slipper du å gå glipp av viktige lydopptak fordi mikrofonen ikke har vært påslått. Når du slår av kameraer kjenner VideoMic Pro+ at det ikke finnes noen plug-in power fra kameraet og skrur seg av auutomatisk, slik at strømmen ikke dras ut av batteriet når mikrofonen ligger i vesken.

Avtagbar 3.5mm TRS-kabel

Takket være at du kan montere 3.5mm-kontakten direkte på mikrofonen får du enda flere muligheter og bruksområder for VideoMic Pro+. Sammen med  Röde SC7 TRS-TRRS 3.5mm kan du også bruke din VideoMic Pro+ for å ta opp høykvalitativ lyd direkte på en mobiltelefonan. Ønsker du å montere mikrofonen på en bom eller et bord kan du bruke Röde SC6 og få hele 6m kabel.

Flere ulike strømkilder

VideoMic Pro+ leveres med Li-ion batteriet LB-1, noe som holder til ca 100 timer innspilling. Batteriet lades direkte i mikrofonen via en vanlig MicroUSB-kontakt. Du kan også strømforsyne mikrofonen via MicroUSB-tilkoblingen selv om batteriet ikke er montert i mikrofonen. Skulle du allikevel gå tom for strøm kan VideoMic drives av 2stk vanlige AA-batterier.

Digital Switching

VideoMic Pro+ har flere hjelpemidler for å maksimere kvaliteten på lyden. Hi-Pass filteret kan stilles på 75hz, 150hz og 0hz for å luke vekk uønsket lyd i ulike situasjoner. Mikrofonen har også en innebygd forsterker på 0db, -db for bruk i miljøer med veldig høyt lydvolum og +20db for å gi DSLR og kompakte systemkameraer et forsterket og rent lydsignal direkte fra mikrofonen, slik at forsterkeren i kameraet kan stilles på så lavt nivå som mulig for klarest mulig lyd.

Leveres med:

 • LB-1 oppladbart Li-Ion batteri
 • Avtagbar 3.5mm TRS-kabel
 • MicroUSB-kabel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.