Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

PPO-EP02 lens port

Olympus PPO-EP02 lens port

1019750
8 895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fisheye under vann

Objektiporten PPO-EP02 lar deg bruke det nye M.Zuiko 8mm f/1.8 PRO Fisheye sammen med undervannshus for OM-D-kameraene. Denne er 15% mindre og 30% lettere enn forrige versjon (PPO-E04), og du kan ta bort solskjermen for å redusere bølgesvulp hvis du bruker den i vannoskorpa.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.