OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 45mm f/1,2 PRO
OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 45mm f/1,2 PRO
Artikkelnummer: 1036632

OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 45mm f/1,2 PRO

M.Zuiko Digital ED 45mm f/1,2 PRO

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
  • Tilsvarer 90 mm og med svært god lysstyrke
  • Gir liten dybdeskarphet og myk bakgrunn
  • Solid konstruksjon med AF/MF-omkobler og værbestandig design
16 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Svært lyssterkt kort teleobjektiv

Olympus M.Zuiko Digital ED 45mm F1.2 PRO er et kort teleobjektiv med en  stor blender som gir ekstremt kort dybdeskarphet, og en vakker bokeh gjør objektivet til det perfekte portrettobjektivet.

På tross av den store blenderåpningen er objektivet relativt kompakt takket være en konstruksjon som gjør det mulig å bruke færre linseelementer. Konstruksjonen gjør også at man har kunnet holde vekten nede på objektivet.

  • Støv-, sprut- og kuldesikkert (ned til-10°C)
  • Største blender f/1,2
  • Rask og nøyaktig autofokus

Z Coating Nano-teknikk

Nano-coatingen minimerer ghosting- og strølys som ellers kan forekomme ved fotografering i motlys.

Fokusering - Rask og nøyaktig, eller helt manuell

Objektivets autofokus er både stille og rask for at du ikke skal gå glipp av et eneste bilde, og i videomodus fokuserer objektivet jevnt og uten rykninger. Fokuseringsringen for manuell fokusering sitter foran på objektivet for at du som fotograf enkelt skal få tilgang til den selv om du bruker batterigrep på ditt kamera. For å veksle mellom manuell- og autofokusering drar du bare fokusringen mot eller fra deg, på samme måte som på tidligere objektiver fra Olympus.

Blender f/1,2

Den store blenderåpningen lar deg fotografere i miljøer med svært dårlig belysning, og den hjelper deg med å skape en myk og behagelig bokeh. Bokehen går fra mykt fokusert til uskarpt, noe som gir deg som fotograf et jevnere og mykere resultat, og den korte dybdeskarpheten får fremhevet motivet ditt  på en vakker måte.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen