OM SYSTEM M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300mm f/4,8-6,7 II
Artikkelnummer: 1061624

OM SYSTEM M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300mm f/4,8-6,7 II

Ultrakompakt telezoom med rask og stillegående autofokus

Nettlager
Forventes på nettlager 2024-03-12
Butikklager:
  • Tilsvarer 150-600 mm
  • Perfekt for motiver langt unna
  • Lett, fleksibel og kompakt
6 989 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Den ultrakompakte og lette telezoomen kombinerer suveren optisk kvalitet med eksepsjonelt rask autofokus. Sammenlignet med 35mm analog film blir brennvidden hele 150 til 600mm. Fokuseringen er plassert på baksiden av objektivet og består av bare to linseelementer, noe som gjør autofokusen svært nøyaktig, nesten lydløs og ekstremt rask. Den lydløse autofokusen eliminerer irriterende fokuseringsstøy under filming.

Leveres med:

  • Bakre og fremre objektivdeksel

Merk! LH-61E solblender er ikke inkludert i pakken.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.