kameraveske The Union Street brun

ONA kameraveske The Union Street brun

1014711
  • Passer et systemkamera med montert objektiv, opp til 3 ekstra objektiver og en 15" laptop
  • Håndlaget veske med vokset canvas, lærdetaljerr og messingstenger
  • Finnes i flere farger og størrelser
4 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

kameraveske The Union Street brun
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
4 768 NOK
kameraveske The Union Street brun
Battery Holder 2
Pee Wee Pixel Pocket Rocket
4 778 NOK
Kameraveske eller vanlig veske. Ona The Union Street fungerer perfekt som begge deler. Rommer alt du har behov for på en dag på farten. Vesken har plass til 15" laptop, kamera, opp til tre objektiver og tilbehør. Laget i høykavalitets værbestandig vokset kanvas. Alle veskene er håndlaget.
Detaljer i ekte lær Klassiske spenner i messing utskiftbar laptoplomme Rommer et kamera og opp til tre objektiver Justerbar skluderrem
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.