2/3 type HD Camera Module AU-V23HS1G

Panasonic 2/3 type HD Camera Module AU-V23HS1G

1015559
177 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Panasonics modul AU-V23HS1G
Panasonics modul AU-V23HS1G har 2/3" bajonett og er tilpasset for å jobbe med innspillingsenheten AU-VREC1G. Sensoren er en 2/3" 3x MOS på 2,2 millioner piksler.

Modulbygge
Varicam HS er designet i to ulike moduler: det betyr at sensorhodet (AU-V23HS1G) og innspillingsenhevet (AU-VREC1) er separate enheter. Fleksibiliteten gjør at du kan sette sammen enhetene til en, alternativt ekspandere bruken til en krav eller jib ved å bruke en kabel mellom enhetene. Innspillingsenheten kan også brukes med Panasonics kameramodul Varicam 35 (AU-V35c1G). Det gir muligheten til og enkelt bytte mellom super 35mm og 2/3".

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.