Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-35mm f/2,8 ASPH
Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-35mm f/2,8 ASPH
Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-35mm f/2,8 ASPH
Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-35mm f/2,8 ASPH
Artikkelnummer: 1059698

Panasonic Leica DG Vario Elmarit 12-35mm f/2,8 ASPH

Lett, kompakt og lyssterk normalzoom med optisk bildestabilisering

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Rask vidvinkelzoom
  • Innebygd optisk bildestabilisator - Power OIS
  • Sprut-, støv- og frysesikker design
11 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-35mm f/2,8 Aspherical Power OIS gir en bildevinkel tilsvarende 24-70mm i 35mm-format. Objektivet veier kun 306 gram, er værbestandig og skal gi full ytelse ned til -10 grader Celsius. Nærgrensen er 15 cm i vidvinkelposisjon. Høyeste forstørrelse (0,21 ganger) skjer ved 17mm. Blenderen har 7 blader og objektivet har innebygget optisk bildestabilisering. Zoomområdet til objektivet dekker vidvinkel, normal og kort tele, noe som gjør det ideell som en allrounder.

Fordeler

  • Rask vidvinkelzoom
  • Innebygd optisk bildestabilisator - Power OIS
  • Sprut-, støv- og frysesikker design
  • Avrundet 7-blads blender

Avansert autofokus

Leica DG Vario-Elmarit 12-35mm f/2,8 Aspherical Power OIS er i stand til jevn og stille drift for å fungere sammen med kameraets høyhastighets, høypresisjons kontrast AF-system med sensordrift på maksimalt 240 fps. Det utmerker seg også i videoopptak med en mekanisme som undertrykker focus breathing, noe som har vært et stort problem for alle utskiftbare objektiver designet for stillbilder. Denne mekanismen og blenderkontrollen for jevn eksponeringsendring gir profesjonelle videoopptak. I kombinasjon med kameraets bildestabilisering og objektivets OIS, Dual IS 2, får du en effektiv korreksjon av kamerarystelser.

Optisk konstruksjon

Leica DG Vario-Elmarit 12-35mm f/2,8 Aspherical Power OIS består av fjorten linseelementer i ni grupper, inkludert fire asfæriske linser, en UED (Ultra Extra-Low Dispersion) linse og en UHR (Ultra High Refractive Index) for å oppnå høy brytningsindeks. optisk ytelse. Glassmaterialet i UHR-linseelementet er oppdatert for å oppnå enda mer naturlig fargegjengivelse. Panasonics unike Nano Surface Coating gir et effektivt antirefleksbelegg som sikrer nøyaktig gjengivelse.

Robust design

Med sin kompakte størrelse og lette vekt på ca. 306g har Leica DG Vario-Elmarit 12-35mm f/2,8 Aspherical Power OIS enestående mobilitet akkurat som Micro Four Thirds-systemet. Den robuste støv- og sprutbestandige designen tåler bruk under tøffe forhold selv ved minus 10 grader for høy mobilitet. Filterdiameteren er 58 mm, med en 7-bladet sirkulær blender.

Leveres med

  • Solblender
  • Fremre og bakre linsedeksel
  • Veske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen