Panasonic Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S
Artikkelnummer: 1017921

Panasonic Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S

Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Smidig objektiv for portrettfotografering
  • Liten dybdeskarphet takket være høy lysstyrke
  • Rask og stille autofokus
4 480 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

AF 42,5 / 1,7 ASPH Lumix G Power OIS Micro 4/3
Dette raske objektivet har en største blenderåpning på f / 1,7 og gir deg en fantastisk vakker bokeh. Med en brennvidde på 42,5 mm (tilsvarer 85 mm i 35 mm-format) er dette objektivet perfekt for portretter. Nærgrensen på 0,31 m lar deg komme tett på motivene dine.

Når du bruker objektivet med Lumix G-kameraer, kan du dra nytte av den høye hastigheten, presisjonen til AF-systemet som sender informasjon med 240 bilder per sekund. I tillegg er objektivet utstyrt med en bildestabilisator som effektivt kompenserer for rystelser.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.