Lumix G Vario 100-300mm f/4.0-5.6 II O.I.S

Panasonic Lumix G Vario 100-300mm f/4.0-5.6 II O.I.S

1031539
  • Telezoom tilsvarende 200-600 mm, perfekt for lange avstander
  • Passer utmerket til dyr på avstand, men også enklere sportsbilder
  • Bildestabiliseringen kompenserer for kamerarystelser
7 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Lumix G Vario 100-300mm f/4.0-5.6 II O.I.S
Polarisasjonsfilter Sirkulært PD-CPL 67mm
WR UV Filter 67mm
9 148 NOK
Lumix G Vario 100-300mm f/4.0-5.6 II O.I.S
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 67 mm
8 038 NOK8 188 NOK

Fang action og sport, samtidig som du kommer tett på motiv som er langt borte

Denne telezoomen fra Panasonic har en brennvidde på 100-300mm, noe som tilsvarer 200-600mm i 35mm-format. Objektivet er ideelt for fotografering av action og sport på avstand, men også for å komme nærmere sky dyr. Det er enkelt og praktisk å bruke samtidig som det ligger perfekt i hånda di.

  • Telezoom tilsvarende 200-600mm i 35mm-format
  • Innebygd optisk bildestabilisator - Power O.I.S
  • Værforseglet mot sprut, skitt og kulde

Skarpa bilder med Power O.I.S

Med Power O.I.S sikrer med en avansert integrert optisk bildestabilisator skarpe konturer i hele bildet. Teknologien, som er en oppgradering av Panasonics MEGA O.I.S., kompenserer også for større kamerarystelser og vibrasjon. Med dette objektivet kan du ta naturtro bilder med enestående klarhet, selv uten stativ.

Avansert objektivdesign

Objektivet har 17 linseelementer i 12 grupper med ett ED-objektiv (Extra Low Dispersion), som korrigerer kromatisk aberrasjon, noe som bidrar til skarpe bilder med høy kontrast og levende farfer fra hjørne til hjørne.

Værtetthet

Panasonic Lumix G Vario 100-300mm f/4,0-5,6 II O.I.S tåler alle typer værforhold, takket være et design som er fullt værforseglet mot sprut, skitt og kulde. Det interne linseelementet er også beskyttet mot sand og regn.

Støtte for videofilming

Med videostøtte får du en myk og smidig blenderinnstilling, noe som betyr at du slipper hopp i eksponeringen. Med en rask og stille autofokus passer dette objektivet perfekt for videoopptak i 4K, spesielt der klarhet er viktig.

Leveres med:

  • Solblender
  • Fremre og bakre linsedeksel
  • Bag

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.