Lumix G Vario 45-200mm f/4.0-5.6 II OIS

Panasonic Lumix G Vario 45-200mm f/4.0-5.6 II OIS

1031538
  • Smidig teleobjektiv tilsvarende 90-400 mm
  • Lett å få med seg takket være lav vekt og liten størrelse
  • Objektivet har stille autofokus og bildestabilisering
5 398 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Lumix G Vario 45-200mm f/4.0-5.6 II OIS
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 52 mm
5 896 NOK
Lumix G Vario 45-200mm f/4.0-5.6 II OIS
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
6 466 NOK

Denne telezoomen fra Panasonic har en brennvidde på 45-200mm, som tilsvarer 90-400mm i 35mm-format. Objektivet er lett å bruke på alle måter, og er nesten helt nødvendig i en kamerabag. Fotografer imponerende nærbilder, uavhengig av om motivet er nær deg eller langt unna. Telezoomen gjør det mulig å være kreativ, og tilpasse din fotograferingsstil.

  • Allsidig telezoom tilsvarende-400mm i 35mm-format
  • Innebygd optisk bildestabilisator - Power O.I.S
  • Værforseglet mot vann, skitt og kulde

Skarpe bilder med Power O.I.S

Med Power O.I.S, sikrer en avansert intergrert optisk bildestabilisator skarpe konturer i hele bildet. Teknologien, som er en oppgradering av Panasonics MEGA O.I.S., kompenserer også for større kamerarystelser og vibrasjoner, Ned dette objektivet kan du ta naturtro bilder med enestående klarhet, selv uten stativ.

Avansert objektivdesign

Objektivet har 16 linseelementer i 12 grupper med tre ED-linser (Extra-Low Dispersion) som korrigerer kromatisk aberrasjon og bidrar til skarpe bilder med høy kontrakst og klare farger fra hjørne til hjørne. Med en balansert korreksjon av ulike typer forvrengning får du bilder av en meget høy kvalitet.

Værtetning

Panasonic Lumix G Vario 45-200mm f/4,0-5,6 II OIS tåler alle typer værforhold takket være et design som beskytter helt mot sprut, skitt og kulde. Det interne linseelementet er også beskyttende mot sand og regn.

Støtte for videofilming

Med videostøtte får du en myk og smidig blenderinnstilling, noe som betyr at du ikke får hopp i eksponeringen. Med en rask og stille autofokus er dette objektivet ideelt for videoopptak i 4K der hvor klarhet er spesielt viktig.

Levereras med:

  • Solblender
  • Foran og bak- objektivdeksel
  • Bag
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.