PC & Tilbehør

Kjøp PC, skjerm, datatilbehør og skriver hos oss, på nett eller i butikk! Her finner du alt fra stasjonære PC-er til bærbare PC-er og et stort utvalg av datatilbehør som skrivere, skjermer, harddisker og tegnebrett. Enten du vil oppgradere hjemmekontoret eller leter etter gode og kraftige datamaskiner for kreativt arbeid, finner du det du trenger hos oss. Handle produkter fra merker som Logitech, Asus, Apple, Eizo, BenQ, Epson, Lacie og flere. Kjøp direkte på nettet eller besøk oss i butikk.

2022 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Garanti
Grensesnitt
Minnesstørrelse
Strømforsyning
SSD
Bredde
Høyde
Farge
Lengde
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.