PC & Tilbehør

Kjøp PC, skjerm, datatilbehør og skriver hos oss, på nett eller i butikk! Her finner du alt fra stasjonære PC-er til bærbare PC-er og et stort utvalg av datatilbehør som skrivere, skjermer, harddisker og tegnebrett. Enten du vil oppgradere hjemmekontoret eller leter etter gode og kraftige datamaskiner for kreativt arbeid, finner du det du trenger hos oss. Handle produkter fra merker som Logitech, Asus, Apple, Eizo, BenQ, Epson, Lacie og flere. Kjøp direkte på nettet eller besøk oss i butikk.

1782 produkter
Vise som
Sorter etter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.