Eksterne harddisker

Kjøp ekstern harddisk hos oss i SP. Her finner du et bredt utvalg av lagringsenheter fra populære merker som LaCie, Samsung og SanDisk med forskjellige størrelser og kapasiteter. Med en ekstern harddisk er det også enkelt å ta den med seg og flytte filene dine mellom ulike datamaskiner. Vi har både raske SSD-disker, støv- og vannbestandige harddisker og pålitelige RAID-disker for profesjonell lagring og backup. Kjøp ekstern harddisk direkte på nett med rask levering eller besøk oss i butikk.

76 produkter
Vise som
Sorter etter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.