CPO - Digitalbakstykke IQ1 50MP til Phase One / Mamiya 645 AFD/XF Refurbished

Phase One CPO - Digitalbakstykke IQ1 50MP til Phase One / Mamiya 645 AFD/XF Refurbished

1036211
130 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Dette digitale bakstykket fra Phase One har en 3,2" pekeskjerm med 16 millioner farger og 170 grader visningsvinkel. Den er utstyrt med 2 GB RAM, en eksponeringstid på 1/10.000-60 min og 50 megapiksler.

Les mer om bakstycket i denne PDF.

OBS, på bildet vises et helt nytt produkt. Visse avvik kan forekomme.

One Certified Pre-Owned
Alle disse produktene har gjennomgått samme kontroll som nye produkter, og har derfor 1års garanti. Ettersom prisene er svært fordelaktige kan man ikkew oppgradere disse produktene ila. det første året. Produktene testets i 8 trinn, og eventuelle skader eller oppripede deler byttes ut innen produktet får kvalitetsgarantisertifisering.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.